JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op

Coatings

Industrieel toepasbaar voor vrijwel elk gebruiksdoel

Een coating aanbrengen

Coatings bestaan uit een dunne epoxy of polyurethaan rollaag die over bijna elke vlakke ondervloer kan worden aangebracht. Coatings zijn echter het meest geschikt voor ondervloeren van bijvoorbeeld beton of cement. Door hier overheen een coating aan te brengen, ontstaat een onderhoudsgemak en vloeistofdichte vloer. Voordat JDM Vloeren een coating aanbrengt, egaliseren we de ondergrond door te schuren of te slijpen. Eventuele reparaties aan de vloer voeren we meteen uit. Hoe vlakker de ondergrond, hoe mooier de coatingvloer wordt. JDM Vloeren kan een coatingvloer in de meest uiteenlopende kleuren leveren. Van transparant tot in verschillende kleurcombinaties. Coatings zijn vooral geschikt als een stofvrije, slijtvaste of chemisch en mechanisch bestendige vloer vereist is. De coating zorgt voor een naadloos, poriënvrij en makkelijk te reinigen vloeroppervlak.

Coating is veelzijdig toepasbaar

Coating kan in veel ruimtes worden toegepast en over verschillende soorten ondergronden worden aangebracht. Bijvoorbeeld over beton dat van zichzelf niet poriëndicht is en geen bescherming biedt voor vloeistof, olie en chemicaliën die erin kunnen dringen.

Nog een voordeel is dat vuil en stof zich niet meer aan de vloer hechten waardoor het gemakkelijk is om het vloeroppervlak schoon te maken. Coatings brengen wij voornamenlijk aan in garages, magazijnen, werkplaatsen en fabrieken. Onze coatings zijn eveneens heel geschikt om aangebracht te worden als balkonvloer of als vloer op een galerij.

Een coating aanbrengen

  •  volledig naadloos, vochtbestendig en vloeistofdicht
  • sterk, slijvast rn met brandvertragend
  • onderhoudsvriendelijk en geschikt voor elk gebruiksdoel
  • bestand tegen chemische en mechanische belasting
  • in alle kleuren te leveren