JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op

Gietvloeren

Strak modern en voor ieder interieur

Wat zijn gietvloeren

Een gietvloer is een kunststof vloer die met de hand gegoten wordt. Deze vloer is volledig naadloos en kan bijzonder decoratief worden verwerkt. Er zijn 3 soorten gietvloeren; de epoxy, de polyurethaan en de cementgebonden gietvloer die allemaal hun eigen specifieke kenmerken hebben.

Polyurethaan vloeren hebben vooral een esthetisch doel en zijn leverbaar in talloze kleuren of betonlook. Het sterke, licht elastische materiaal heeft geluiddempende eigenschappen. Dit vloertype voelt warm en comfortabel aan. Polyurethaan vloeren brengen we vaak aan in woningen, kantoren, showrooms en instellingen.

De epoxy gietvloeren passen we vooral toe in fabriekshallen, bedrijfshallen, garages en opslagruimtes. Deze vloeren bestaan uit twee componenten en zijn na uitharden twee keer sterker dan beton. En daardoor zeer geschikt voor zeer zware belastingen. Ze zijn ook in talloze afwerkingen en kleurvariaties leverbaar.

De cementgebonden gietvloer is hard en star en heeft vooral een industriële uitstraling die past in een interieur van nu.

Toepassing en verwerking van gietvloeren

JDM past gietvloeren vooral toe in omgevingen waar een zeer vlak en homogeen vloeroppervlak is vereist. We werken de gietvloeren volkomen vlak af en met een gemiddelde laagdikte van 2-3 mm. Daardoor is de vloer hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Het zijn dan ook extra aantrekkelijke vloeren voor toepassing in bedrijven of in ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt. Hierdoor is het meteen ook een goede keuze voor een huishouden met opgroeiende kinderen en huisdieren. Of voor mensen met een allergie of met luchtwegproblemen zoals astma.

De voordelen van gietvloeren

  • naadloos en daardoor erg hygiënisch
  • gemakkelijk in onderhoud
  • sterk en vochtbestendig
  • brandwerend en geluiddempend
  • veel variatie mogelijk in kleur en afwerkingen
  • zeer geschikt voor vloerverwarming