JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op

JDM Vloeren voor vakmanschap en maatwerk

Wij staan voor u klaar van advies tot vloer afwerking

Maatwerk in kunststof vloeren

Bij het aanbrengen van elke type kunststof vloer is de aanpak doorslaggevend voor de kwaliteit van de vloer. JDM Vloeren besteedt daarom veel aandacht aan de voorbereiding, planning en uitvoering van het werk. 

Wij inspecteren altijd eerst de ondervloer. Daarbij kijken we naar het materiaal, de dikte, verontreinigingen, aanwezige goten, afvoerputten en naar alles wat verder van belang kan zijn. Nadat wij de ondervloer grondig geïnspecteerd hebben en hebben gehoord wat uw eisen en wensen zijn, geven wij altijd een advies op maat. Iedere situatie is immers uniek en vraagt om een passende oplossing.

Planning en uitvoering

Ook bij de planning en uitvoering van de werkzaamheden, houden we uw woon- of bedrijfssituatie in het achterhoofd. We werken met een op uw locatie en wensen afgestemde planning, maar wel doelgericht, aan een vloer van 100% kwaliteit. In de uitvoering en planning denken we steeds met u mee. Vanzelfsprekend regelen we de planning, uitvoering en alle bijkomende werkzaamheden van A tot Z. U heeft nergens omkijken naar.

Meer weten over onze werkwijze?

Wilt u meer weten over onze oplossingen en aanpak? Of eens van gedachten wisselen over onze kunststof vloeren?
Neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.