JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op
JDM VLOEREN
Neem contact op

Troffelvloeren

Volkomen vloeistofdicht, milieuvriendelijk en gaan jarenlang mee

Wat zijn troffelvloeren?

Troffelvloeren (ook wel mortelvloeren genoemd) maken ruwe ondergronden vrijwel vloeistofdicht en slijtvast. Dit type kunststof vloer is enorm sterk en zeer goed bestand tegen mechanische belastingen. Troffelvloeren zijn dan ook bij uitstek geschikt op locaties waar de vloeren zwaar belast worden. Troffelvloeren zijn samengesteld uit hoogwaardige gepigmenteerde kwartskorrels, vulstoffen en oplosmiddelvrije epoxyharsen.

JDM Vloeren levert troffelvloeren in diverse diktes, structuren en afwerkingen. Qua kleurstelling zijn er vrijwel geen beperkingen en kunnen wij deze vloeren in elke gewenste kleur leveren. Naast de uitgebreide keuze in de afwerking kunnen wij troffelvloeren bovendien voorzien van goten en sanitaire plinten waarbij het vloersysteem naadloos overloopt in de wand. Zo ontstaat niet alleen een sterke, maar ook zeer hygiënische vloe

Toepassing en aanbrengen van troffelvloeren

Troffelvloeren zijn geschikt voor ruimtes waar kwalitatief hoge eisen aan de vloer worden gesteld. Ze worden vaak toegepast in bedrijfsruimtes. Bijvoorbeeld in bakkerijen, werkplaatsen, fitnessruimtes en bij allerlei zware industrieën. Dit type vloer is zeer makkelijk te reinigen en te onderhouden. Troffelvloeren worden met de hand gelegd. Daardoor kunnen ze uitstekend op een minder vlakke of beschadigde ondervloer worden aangebracht.

De voordelen van een troffelvoer

  •  hygiënisch
  • vloeistofdicht
  • mechanisch belastbaar